Rüyada tavşan yakalamak

Rüyada tavşan yakalamak allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada tavşan yakalamak gördüyseniz:

  • Olayları zorlama ihtiyacınızı belli bir sınırda tutmanızda fayda var.

Rüyada tavşanı yakalamak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada canlı tavşan yakalamak isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, bir şeyden zarar görmeye işarettir.

Rüyada beyaz tavşan yakalamak ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru tavşan yakalamak ayağının tökezlemeyeceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalettir.

Rüyada siyah tavşan yakalamak tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan yakalamak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan yavrusu yakalamak rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada birinden tavşan almak çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, güç ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments