Rüyada papağan kuşu görmek

Rüyada papağan kuşu görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, maddi anlamda rahatlamaya, malından ve parasından olacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada papağan kuşu gördüyseniz:

  • Doğru işleri yapmak veya doğru davranmak için çalışırken oldukça zorlanabilirsiniz ya da cesur olmanız gerekebilir.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine inanılır.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada papağan kuşu görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına delalet eder.

Rüyada papağan kuşlar görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada mavi papağan görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada papağanın öldüğünü görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments