Rüyada yavru kuşu beslemek

Rüyada yavru kuşu beslemek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kuşu beslemek gördüyseniz:

  • Harekete geçmelisiniz.

Rüyada yavru kuşu beslemek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kuşları beslemek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, adeta havalara uçacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuşu beslemek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşunu beslemek zor bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşları beslemek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine işaret eder.

Rüyada kuşları beslemek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada serçe kuşu beslemek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşu beslemek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments