Rüyada yavru kuşları beslemek

Rüyada yavru kuşları beslemek zafer ve bol kazanç getireceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, işinde başarılı olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada yavru kuşları beslemek gördüyseniz:

  • Çevrenizle ilgili duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız.

Rüyada yavru kuşları beslemek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, görgülü ve kültürlü olacağına inanılır.

Rüyada yavru kuşu beslemek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, güven kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada serçe kuşu beslemek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşları beslemek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşu beslemek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kuşları beslemek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuşu beslemek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu beslemek elde edilecek menfaatlere, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments