Rüyada serçe kuşu beslemek

Rüyada serçe kuşu beslemek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hem itibar edineceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, ev taşımaya delalettir.

Rüyada serçe kuşu beslemek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz veya özel evraklarınızı ilgilendiren konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada serçe kuşu beslemek günahlarından kurtulmak için allah’a sığınacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Rüyada serçe beslediğini görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, şansının hep açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, doğru işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu tutmak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu avlamak karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalettir.

Rüyada ölü serçe kuşu görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işarettir.

Rüyada serçe ve muhabbet kuşu görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçe kuşuyla konuşmak hayattan elini eteğini çekeceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments