Rüyada kuşları beslemek

Rüyada kuşları beslemek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, uzak bir yola gidileceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuşları beslemek gördüyseniz:

  • Elinize umulmadık paralar geçebilir.

Rüyada yavru kuşları beslemek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine tabir olunur.

Rüyada kuşları beslemek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, ayrılanların kavuşacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu beslemek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşu beslemek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu beslemek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada kuşu beslemek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada yavru kuşu beslemek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşları beslemek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments