Rüyada kuşu beslemek

Rüyada kuşu beslemek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kuşu beslemek gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir veya birisinden iyilik görebilirsiniz.

Rüyada kuşu beslemek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kazancın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşları beslemek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru kuşları beslemek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada kuşları beslemek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşunu beslemek kötü kişilerle karşılaşılacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine işarettir.

Rüyada yavru kuşu beslemek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşu beslemek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada serçe kuşu beslemek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments