Rüyada muhabbet kuşunu beslemek

Rüyada muhabbet kuşunu beslemek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, büyük başarıla kazanacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu beslemek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişikliklere ayak diremek veya karşı tarafa küsmek yerine gerekli değişiklikleri yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada muhabbet kuşları beslemek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu beslemek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşunu beslemek sorunlarını unutacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada mavi muhabbet kuşu tutmak huzurunun bozulacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına yorulur.

Rüyada eve muhabbet kuşu girdiğini görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, yükseleceğine, atılım yapacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşunu yakalamak yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına inanılır.

Rüyada uçamayan muhabbet kuşu görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi muhabbet kuşu yakalamak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments