Rüyada yavru fil beslemek

Rüyada yavru fil beslemek heveslerinin biteceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada yavru fil beslemek gördüyseniz:

  • Alınganlığınız yüzünden ani hemen hemen her şeyine itiraz edip, kusur bularak çevrenizi sinirlendirebilirsiniz.

Rüyada yavru fil beslediğini görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına yorulur.

Rüyada fil yavrusu beslemek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına yorulur.

Rüyada yavru fil beslemek zamanını allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil beslemek kapalı olan kısmetinin açılacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına inanılır.

Rüyada evde fil beslemek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine rivayet eder.

Rüyada fil beslediğini görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada evinde fil beslemek edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fil yavrusunu sevmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments