Rüyada fil yavrusu beslemek

Rüyada fil yavrusu beslemek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada fil yavrusu beslemek gördüyseniz:

  • Açılmayan telefonlar, ödenmeyen borçlar, geç kalınan randevular v.b konular söz konusu olabilir.

Rüyada fil yavrusu beslemek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına inanılır.

Rüyada yavru fil beslediğini görmek işlerine bereket geleceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada yavru fil beslemek ferah bir haneye sahip olunacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada fil beslemek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde fil beslemek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Rüyada evinde fil beslemek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil beslediğini görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada fil yavrusu öldürmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments