Rüyada evinde fil beslemek

Rüyada evinde fil beslemek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinde fil beslemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazançlarınız olabilir.

Rüyada evinde fil beslemek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada fil beslediğini görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru fil beslediğini görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, işinde terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada yavru fil beslemek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada fil beslemek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde fil beslemek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada fil yavrusu beslemek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada evin içinde fil görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments