Rüyada fil beslemek

Rüyada fil beslemek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, maaşının artacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada fil beslemek gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan kaçınılmaması durumunda maddi, duygusal veya fiziksel sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada fil yavrusu beslemek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına delalet eder.

Rüyada fil beslediğini görmek toplumda iyi bir yer edineceğine, büyük özgüven kazanacağına yorulur.

Rüyada yavru fil beslediğini görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada evde fil beslemek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada fil beslemek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine delalet eder.

Rüyada evinde fil beslemek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalettir.

Rüyada yavru fil beslemek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine inanılır.

Rüyada doğuran fil görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments