Rüyada fil yavrusunu sevmek

Rüyada fil yavrusunu sevmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, yeni işlere girişileceğine tabir olunur.

Rüyada fil yavrusunu sevmek gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada fil yavrusunu sevmek saygısını toplayacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yavru fil sevmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yavru fil görmek sorunlarını çözeceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına işarettir.

Rüyada fil ve fil yavrusu görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru filler görmek maddi açıdan rahata erileceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah fil yavrusu görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada fil ve yavrularını görmek çalışmaları kötüleyeceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fil yavrusu doğurmak hakkını yedirtmeyeceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments