Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak

Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine tabir olunur.

Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak gördüyseniz:

  • Gayretleriniz takdir edilebilir veya başarılarınız nedeniyle saygı görebilirsiniz.

Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve islami olarak da allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına tabir olunur.

Rüyada bağırmak sesini duyuramamak zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ses duyup korkmak kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine sesini duyuramamak ümitlerinin son bulacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına yorulur.

Rüyada bağırıp sesini duyuramamak sevdiklerinin hep yanında kalacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sesini duyuramamak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına rivayet eder.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sesini kimseye duyuramamak iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments