Rüyada sesini kimseye duyuramamak

Rüyada sesini kimseye duyuramamak el açmayacağına, geçim derdinin kalmayacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya inanılır.

Rüyada sesini kimseye duyuramamak gördüyseniz:

  • Bazılarınız ne demek istediğimi anladılar.

Rüyada sesini kimseye duyuramamak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ses duyuramamak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, eskisinden de iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ses duyup korkmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine tabir olunur.

Rüyada bağırıp sesini duyuramamak kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bağırmak sesini duyuramamak aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sesini duyuramamak hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments