Rüyada sesini duyuramamak

Rüyada sesini duyuramamak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, kara kara düşüneceğine, dertlerin aşılacağına yorulur.

Rüyada sesini duyuramamak gördüyseniz:

  • Yeni bir etaba geçen plan veya projelerinizi hareketlendirme fırsatını kaçırmamalısınız.

Rüyada bağırıp sesini duyuramamak yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine delalet eder.

Rüyada sesini kimseye duyuramamak kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine sesini duyuramamak kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada ses duyuramamak gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sesini duyuramamak başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada bağırmak sesini duyuramamak insanlar tarafından takdir toplayacağına, saygısını toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ses duyup korkmak başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments