Rüyada ezan sesi duyup uyanmak

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, zor bir döneme girileceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için karşı tarafın hamle yapmasını bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına alamet eder.

Rüyada bağırıp sesini duyuramamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, işe ve aşa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada ses duyuramamak ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet eder.

Rüyada bağırmak sesini duyuramamak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sesini duyuramamak yeni bir araca sahip olunacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işarettir.

Rüyada sesini kimseye duyuramamak büyük savaşların yaşanacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına delalettir.

Rüyada birine sesini duyuramamak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments