Rüyada ses duyup korkmak

Rüyada ses duyup korkmak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, elindekileri kaybedeceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada ses duyup korkmak gördüyseniz:

  • Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir.

Rüyada ses duyup korkmak uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada sesini duyuramamak bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bağırmak sesini duyuramamak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına tabir olunur.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada sesini kimseye duyuramamak kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine sesini duyuramamak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, geçiminin kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada bağırıp sesini duyuramamak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada ses duyuramamak mutlu bir yuvaya sahip olacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments