Rüyada yarıya kadar toprağa gömülmek

Rüyada yarıya kadar toprağa gömülmek çaresiz kalacağına, sevdiği birine hediye alacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına alamet eder.

Rüyada yarıya kadar toprağa gömülmek gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada yarıya kadar toprağa gömülmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarıya kadar gömülmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine tabir olunur.

Rüyada avazı çıktığı kadar bağırmak hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına alamet eder.

Rüyada boğazına kadar çamura batmak yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada ağzına kadar dolu kuyu görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beline kadar suya girmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.

Rüyada gözünden yaş gelene kadar gülmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments