Rüyada boğazına kadar çamura batmak

Rüyada boğazına kadar çamura batmak aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, kederleneceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazına kadar çamura batmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Rüyada boğazına kadar çamura batmak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada beline kadar çamura batmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine delalettir.

Rüyada dize kadar çamura batmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine rivayet eder.

Rüyada boğazına kadar suya girmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine delalet eder.

Rüyada ağzına kadar dolu kuyu görmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada gözünden yaş gelene kadar gülmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada bele kadar suya girmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına alamet eder.

Rüyada dize kadar kar görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments