Rüyada yanakta kan görmek

Rüyada yanakta kan görmek ters giden durumların düzeleceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, hayırlı bir yola girileceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanakta kan gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yanakta kan görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, refaha erişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin yanağını sıkmak iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada birinin seni yanağından öptüğünü görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisiyle yanaktan öpüşmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanak sevmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, rahat erileceğine tabir olunur.

Rüyada birini yanağından öpmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments