Rüyada yanak almak

Rüyada yanak almak zahmete düşeceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, yaptığı işte sivrileceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına delalet etmektedir.

Rüyada yanak almak gördüyseniz:

  • Sakin davranıp, olayları kendi akışı içinde hür bırakmalısınız.

Rüyada yanaklarından öpmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada yanaklardan öpmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada yanakta yara görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanaktan birini öpmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine inanılır.

Rüyada eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, endişelerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada yanakta sivilce görmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birinin yanağını okşadığını görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin yanağını okşamak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments