Rüyada yakınının balkondan düştüğünü görmek

Rüyada yakınının balkondan düştüğünü görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, durumunuzun iyileşeceğine işarettir.

Rüyada yakınının balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Gayret, girişim veya hareketleriniz takdir görebilir ya da bazı konularda gereken desteği bulabilirsiniz.

Rüyada yakınının balkondan düştüğünü görmek şifa edineceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan düşerken kurtulmak iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan düşeni tutmak ekmeksiz ve parasız kalacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada annemin balkondan düştüğünü görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın allah yolunda harcanacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına delalettir.

Rüyada eşinin balkondan düştüğünü görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine inanılır.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments