Rüyada balkondan düşerken kurtulmak

Rüyada balkondan düşerken kurtulmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Ummadığınız yerlerden paralar gelebilir.

Rüyada balkondan düşerken kurtulmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşmekten kurtulmak değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşerken kurtulmak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yerden düşerken kurtulmak el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, gelirinin de garanti altında olacağına rivayet eder.

Rüyada düşmeden kurtulmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçak düşmesi ve kurtulmak ömür boyu başarılı olacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşüp kurtulmak kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments