Rüyada yağmurun altında durmak

Rüyada yağmurun altında durmak ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet eder.

Rüyada yağmurun altında durmak gördüyseniz:

  • Karşılığında sizden tam olarak ne beklendiğini bilmeden hediye ya da jest kabul etmemenizde fayda var.

Rüyada yağmur altında durmak işveren pozisyonuna geleceğine, ticarete atılacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurun altında durmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven altında durmak şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada köprü altında durmak sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ağacın altında durmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine delalettir.

Rüyada ağaç altında durmak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurun altında yatmak ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine delalettir.

Rüyada yağmurun altında dans etmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments