Rüyada yağmurun altında yatmak

Rüyada yağmurun altında yatmak garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, de rahatının yerine geleceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, belaya ve derde düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurun altında yatmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir kadını uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada yağmur altında yatmak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurun altında yatmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına inanılır.

Rüyada yağmur altında ıslanmak işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına inanılır.

Rüyada yağmur altında koşmak çok sıkıntılı günler yaşayacağına, arkasından iyi konuşulacağına yorulur.

Rüyada yağmur altında ağlamak etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurun altında kalmak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurun altında yürüdüğünü görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yağmur altında durmak iş dünyasında nam sahibi olunacağına, hem de sevdiklerinin olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments