Rüyada yağmur altında durmak

Rüyada yağmur altında durmak kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur altında durmak gördüyseniz:

  • Yüzleşilmesi gereken durumlar varsa, ertelemekte fayda var.

Rüyada yağmurun altında durmak hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur altında durmak işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada ağaç altında durmak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada ağacın altında durmak iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, zorluklarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada köprü altında durmak kısa süre içinde engelleneceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdiven altında durmak sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yağmurun altında dans etmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet eder.

Rüyada yağmur altında yatmak olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, sevinçli bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments