Rüyada köprü altında durmak

Rüyada köprü altında durmak olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, çıkmaza gireceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, umutsuz olacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada köprü altında durmak gördüyseniz:

  • Alışverişler veya pazarlıklar esnasında karşı koyulması zor teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada köprü altında durmak yeni adımlar atacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada köprünün üzerinde durmak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada köprünün üstünde durmak büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına işaret eder.

Rüyada köprünün ortasında durmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada köprü üzerinde durmak kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada köprüde durmak atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, yepyeni biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurun altında durmak ticarette başarılı olacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaç altında durmak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments