Rüyada denize yağmur yağması görmek

Rüyada denize yağmur yağması görmek duaların boşa gideceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, mutsuz olacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada denize yağmur yağması gördüyseniz:

  • Başkalarının belli başlı kararlarını, başlangıçlarını ya da onlara uyan şeyleri önemsememelisiniz.

Rüyada denize yağmur yağması görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağması görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada çok yağmur yağmasını görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karla karışık yağmur yağmasını görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur yağmasını izlemek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak geçim derdinden kurtulacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments