Rüyada yağmurun yağmasını görmek

Rüyada yağmurun yağmasını görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, artık daha dikkatli davranacağına işaret eder.

Rüyada yağmurun yağmasını gördüyseniz:

  • Oynanan bir oyunun ya da devam eden bir işin uygulanmasında net etkiniz olabilir.

Rüyada çok yağmur yağmasını görmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada yağmur yağması görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurun yağması görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurun yağmasını görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denize yağmur yağması görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, tövbe etmeye ya da islamla şereflenmeye yorulur.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağmasını izlemek sorunlarının günden güne azalacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments