Rüyada yağmur suyuna batmak

Rüyada yağmur suyuna batmak iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, kendi işine sahip olacağına, kendi işine kavuşacağına, çok rahat edeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına yorulur.

Rüyada yağmur suyuna batmak gördüyseniz:

  • Farklı düşünceler nedeniyle arkadaşlık ilişkilerinizde iniş çıkışlar söz konusu olabilir.

Rüyada yağmur suyuna batmak eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, maddi durumun düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada berrak suya batmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işarettir.

Rüyada suyun dibine batmak sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada temiz suya batmak eski bir hastalığın nüksedeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla suya batmak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek yorulmaktadır.

Rüyada suya batmak dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına inanılır.

Rüyada ayağı suya batmak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına işarettir.

Rüyada kirli suya batmak dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments