Rüyada temiz suya batmak

Rüyada temiz suya batmak merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada temiz suya batmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle birlikte katılacağınız toplantılarda güzel anlar geçirecek, fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşacaksınız.

Rüyada temiz suya batmak bahtın açılacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalet eder.

Rüyada arabayla suya batmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suya batmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada lağım suyuna batmak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya batmak gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur suyuna batmak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına işarettir.

Rüyada ayağı suya batmak beden sağlığının zarar göreceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine işarettir.

Rüyada suyun dibine batmak kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments