Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, zor bir döneme girileceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı kadının avret yerini gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu sizin için önemli ilşkiler kanalıyla istikrarlı hale sokabilirsiniz.

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kısmetlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir kadının avret yerini görmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadının avret yerini yalamak yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine işaret eder.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın avret yeri görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine delalettir.

Rüyada ölü kadının avret yerini görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret eder.

Rüyada kadının avret yeri görmek şansının açık olacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments