Rüyada yaban tavuğu yakalamak

Rüyada yaban tavuğu yakalamak hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, mevkie edineceğine, karamsar olacağına, kazanç kapılarının kapanacağına alamet eder.

Rüyada yaban tavuğu yakalamak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar büyüyebilir, özenle uzak durulmasında fayda var.

Rüyada yaban tavuğu yakalamak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada yaban kazı yakalamak her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaban ördeği yakalamak yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, bol bol moral depolanacağına delalet eder.

Rüyada yaban keçisi yakalamak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaban tavuğu görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada yabanci bir erkekle dans etmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yaban hayvanları görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine delalettir.

Rüyada yaban ördeği tutmak onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments