Rüyada yaban kazı yakalamak

Rüyada yaban kazı yakalamak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaban kazı yakalamak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularda belli değişiklikler yapmak veya işin içine girmek için baskı altında hissediyor olabilirsiniz.

Rüyada yaban kazı yakalamak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaban kazı tutmak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yaban kazı görmek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaban tavuğu yakalamak başarı kazanılacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına inanılır.

Rüyada yaban keçisi yakalamak vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, başa iş açacağına işaret eder.

Rüyada yaban ördeği yakalamak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine delalet eder.

Rüyada yabanci bir erkekle dans etmek adını işiyle duyuracağına, kazancının azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabanci biriyle öpüşmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments