Rüyada yaban tavuğu görmek

Rüyada yaban tavuğu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, daha fazla başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada yaban tavuğu gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada yaban tavuğu yakalamak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına delalettir.

Rüyada yaban tavuğu görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yaban çileği yemek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına alamet eder.

Rüyada yaban mersini toplamak attığı her adımda çok zarar edeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine yorulur.

Rüyada yabanci ülkede olmak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yaban tavşanı görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına inanılır.

Rüyada yaban domuz görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına işarettir.

Rüyada yaban gülü görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments