Rüyada yaban keçisi yakalamak

Rüyada yaban keçisi yakalamak yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, üçüncü gözünün açılacağına tabir olunur.

Rüyada yaban keçisi yakalamak gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız çünkü yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada yaban keçisi yakalamak çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına yorulur.

Rüyada yaban keçisi görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yaban ördeği yakalamak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaban kazı yakalamak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine yorulur.

Rüyada yaban tavuğu yakalamak işsizseniz işe gireceğinize, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine tabir olunur.

Rüyada yaban armudu görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada yaban çileği görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada yaban hayvanı görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments