Rüyada yaban ördeği tutmak

Rüyada yaban ördeği tutmak bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, onlarla arasının açılacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, yükseldikçe yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaban ördeği tutmak gördüyseniz:

  • Yoksa daha sonra hatanızdan geri dönme şansınız kalmayabilir.

Rüyada yaban ördeği tutmak kazançlı işlere gireceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza inanılır.

Rüyada yaban ördeği yakalamak atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına delalet eder.

Rüyada yaban ördeği görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına alamet eder.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine işarettir.

Rüyada yaban kazı tutmak iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaban mersini görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yabanciyi öpmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaban mersini yediğini görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments