Rüyada yaban ördeği yakalamak

Rüyada yaban ördeği yakalamak çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, müjdeli haberler alınacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaban ördeği yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı değişiklikler yapılması gerektiğini düşünüyorsanız, diğerlerinin değil, kendi eksiklikleriniz üzerine düşünmelisiniz.

Rüyada yaban ördeği yakalamak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına inanılır.

Rüyada yaban ördeği görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına tabir olunur.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek gün yüzü görmeyeceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yaban ördeği tutmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaban tavuğu yakalamak huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaban kazı yakalamak çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada yaban keçisi yakalamak hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, başarının adım adım yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabani ördek yakalamak adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments