Rüyada yaban ördeği görmek

Rüyada yaban ördeği görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yaban ördeği gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemek veya kendinizi daha fazla tutmamak istediğiniz konularda en kısa sürede harekete geçeceğe benziyorsunuz.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek gözyaşı dökeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaban ördeği tutmak el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaban ördeği görmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaban ördeği yakalamak parasının ve malının çoğalacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yaban domuzu görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına inanılır.

Rüyada yavru yaban domuzu görmek kişinin fakirleşeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada bir yabanciyi öpmek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine inanılır.

Rüyada yaban kazı yakalamak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments