Rüyada bir yabanciyi öpmek

Rüyada bir yabanciyi öpmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, anne baba duası alınacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yabanciyi öpmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir planı veya amacınızı başlatmak üzeresiniz.

Rüyada bir yabanciyi öpmek sevinç gözyaşları döküleceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yaban kuşu görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaban domuzu yavrusu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada yaban kazı görmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına delalet eder.

Rüyada yaban kurdu görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabanci bir erkekle iliskiye girmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına işarettir.

Rüyada yaban arısı öldürmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yaban kaz görmek düşmanından uzak olacağına, ele geçen kazancın artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments