Rüyada birinin vücudunda yara görmek

Rüyada birinin vücudunda yara görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, dünya malı edineceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin vücudunda yara gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten yararlı olabilecekken, bazılarıysa uygulanabilir olmaktan çok uzak görünebilir.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının vücudunda yara görmek kişinin başarılarının artacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun vücudunda yaralar görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunun yara döktüğünü görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına delalettir.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunun yara olduğunu görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda siyah yaralar görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments