Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını gördüyseniz:

  • Kiminle zaman geçirmek istediğinize veya kime ne tür bir yardımda bulunacağınıza karar verecek olan sizsiniz.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına delalettir.

Rüyada tırnak cıkması görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, şifa ve ilaç bulacağına işarettir.

Rüyada merdivenden cıkamamak kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yangın cıkmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine alamet eder.

Rüyada cıkma teklifi etmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağın tepesine cıkmak hastalığının düzeleceğine, üstün başarılar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada astral seyahate cıkmak var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce cıkmak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, bahtının da çok parlak olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments