Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek mutlu ve hafif hissedeceğine, kötü günler yaşayacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, karanlıkların aydınlanacağına, geri plana düşeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını gördüyseniz:

  • İstediğinizi almanıza yardım edecekse, karşınızdaki kişileri ilgili konularda memnun etmeniz gerekebilir.

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine alamet eder.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine yorulur.

Rüyada çocuğunun vücudunda yaralar görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine delalet eder.

Rüyada vücudunda yara çıkmak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda kırmızı yaralar görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına alamet eder.

Rüyada kendi vücudunda yara görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments