Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek gururlandıracak işler yapacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda kurşun yarası gördüyseniz:

  • Hazırlıklı olmanız durumunda yaşananların planlarınızı bozmasını engelleyebilirsiniz.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada vücutta kurşun görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda kurşun görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine inanılır.

Rüyada kurşunlanarak yaralanmak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine alamet eder.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek mal mülk sahibi olacağına, işinde en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments