Rüyada kurşunlanarak yaralanmak

Rüyada kurşunlanarak yaralanmak işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine delalettir.

Rüyada kurşunlanarak yaralanmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşey yapamıyorsanız, evdeki mobilyalarınızın rengini veya yerini değiştirebilirsiniz.

Rüyada birinin kurşunla yaralandığını görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine işarettir.

Rüyada kurşunla yaralandığını görmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına yorulur.

Rüyada kurşunlanarak yaralanmak çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine yorulur.

Rüyada kurşunlanarak yaralandığını görmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına işaret eder.

Rüyada kurşunla yaralanmak her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, kişinin fena halde yanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments