Rüyada vücutta kurşun görmek

Rüyada vücutta kurşun görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta kurşun gördüyseniz:

  • Karşınıza hangi imkan çıkarsa çıksın ilk belirlediğiniz hedeften caymamanız gerekiyor.

Rüyada vücudunda kurşun görmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak hayırlı bir yuva kuracağına, iyi ruh halinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada vücutta kurşun görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine tabir olunur.

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına alamet eder.

Rüyada sarı kurşun görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına delalettir.

Rüyada asker ve kurşun görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalet eder.

Rüyada omuzdan kurşun yemek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments