Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, konforunun artacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli konularda atılan adımlar durumun gerçek pozisyonuyla bağdaşmayabilir.

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, mutluluk ve başarı getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücutta kurşun görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada vücudunda kurşun görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada kurşunu çıkarmak kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine işaret eder.

Rüyada kurşun çıkarmak hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments