Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak

Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak geri plana düşeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, işlerinin kapanacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, adını herkese duyuracağına inanılır.

Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise uzun süredir devam eden başağrılarıyla tehditte olabilir.

Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada vücudunda kurşun görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada vücutta kurşun görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kurşun çıkarmak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına tabir olunur.

Rüyada karnından kurşun çıkarmak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sırtından kurşun çıkarmak çözümlere ve çarelere kavuşacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments