Rüyada vücudunda kurşun görmek

Rüyada vücudunda kurşun görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda kurşun gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilirsiniz, romantik bağlar kurabilirsiniz, mevcut bir iş ilişkisi romantizme dönüşebilir ya da yeni işbirlikleri veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada vücutta kurşun görmek maddi imkânlarının artacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına işarettir.

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak daha büyük adımlar atılacağına, hacetinizin giderilmesine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek güç ve para kaybedeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, ancak allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda kurşun görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına yorulur.

Rüyada sırtından kurşun çıkarmak bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşunla vurulup ölmemek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem almak sevinçten adeta havalara uçacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments